با خرما و گردو کیک شکلاتی رژیمی درست کنید

با خرما و گردو کیک شکلاتی رژیمی درست کنید

 

خرما و گردوهای خرد شده را با هم مخلوط کرده و روی کاغذ روغنی داخل قالب به صورت لایه ای یکنواخت بریزید.
 

مواد لازم :
گردوی خرد شده ۱۵ گرم یا یک قاشق سوپخوری
خرمای پوست و هسته گرفته و خرد شده : ۲۵ گرم یا ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ کامل به علاوه یک عدد سفیده تخم مرغ :
 ۱ عدد  
وانیل : نصف قاشق چایخوری 
پودر قند : ۲ قاشق سوپخوری سر خالی 
 آرد سبوس دار ( مانند آرد نان سنگک ) : ۲۰ گرم یا ۳ قاشق سوپخوری
پودر کاکائو : ۱ قاشق سوپخوری
 
شیر کم چربی : ۲ قاشق سوپخوری 

طرز تهیه :
فر را روشن کنید و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. 
داخل یک قالب کیک کوچک را کمی چرب کنید و یک قطعه کاغذ روغنی به اندازه ته قالب بریده در آن قرار دهید. 
خرما و گردوهای خرد شده را با هم مخلوط کرده و روی کاغذ روغنی داخل قالب به صورت لایه ای یکنواخت بریزید. 
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. 
زرده را با وانیل و پودر قند در یک ظرف کوچک گود بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا به صورت کرمی غلیظ در آید. 
بهتر است هنگام زدن زرده و پودر قند ظرف حاوی آنها را درون ظرفی محتوی آب داغ قرار دهید و هم بزنید تا زودتر به یکنواختی مورد نظر برسید.
آرد و پودر کاکائو را الک کنید و به این مخلوط اضافه کرده، با یک قاشق خوب هم بزنید. 
شیر را اضافه کنید و مخلوط نمایید. 
سفیده تخم مرغ ها را در ظرف گودی ریخته با همزن برقی خوب بزنید تا کاملاً سفید و سفت شود و سپس به مخلوط بالا اضافه کنید.
مایه کیک را در قالب بریزید و آن را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که پف کرده و مغزپخت شود در فر بپزید. 
کیک را از فر خارج کنید و با یک کارد دیواره دور کیک را از قالب جدا کرده و آن را برگردانید. 
کاغذ روغنی زیر کیک را جدا کنید و کیک را بلافاصله و گرم سرو نمایید.
این کیک حاوی ۱۲۶ کیلوکالری انرژی، ۹/۴ گرم چربی و ۳/۴۸ میلی گرم کلسترول است.
/ 0 نظر / 15 بازدید